onsdag 29 april 2009

Chokladtips

Godisråtta som jag är så har jag lärt mig äta
mörk choklad tack vare GI.
Mitt favoritmärke är Lindt.
Ska ni köpa mörk choklad så köp inget billigt skit.
Och det ska vara minst 70% kakao i. Kom ihåg det.
Fast ibland äter jag favoriten. Och det trots lägre kakaohalt.

9 kommentarer:

GI-Malin sa...

Jag har aldrig provat ses salt- är det värt att göra det el kommer jag trilla dit då =)
Är den så god verkligen?

Chrissan sa...

GI-Malin: jag säger som FruKaos sa till mig när jag ställde den frågan till henne.
-DON`T! ;)

Jag... sa...

Sea salt är från en annan värld!

DON´T!!!

GI-Malin sa...

=) Får se om jag kan hålla mig nu...

Anonym sa...

Jag har provat att ha Sea salt hemma. Men icke. Jag måste äta upp hela. Sea Salt-förbud råder hos Ladybug just nu.

Finessan sa...

Choklad från Cocoa Farm, finns inget godare... Eller bättre! Helt utan tillsatt socker och superlågt kolhydratinnehåll. Idag hittade jag en ny sort därifrån som innehåller 11,5 g kolisar per 100 g.

Måste utmana ödet och köpa sea salt i morgon. :)

Virrpanna sa...

Det är verkligen tur att jag bor ute på vischan, har fortfarande inte hittat sea-salt och det ska jag nog vara glad för! :)

Anonym sa...

Denna variant har jag missat. Däremot så är Lindt mitt favorit märket!! En klass för sig.
Den med helnöt... som sakt en helt egen klass för sig!

Ango sa...

Anton Berg har en underbar choklad (72% kakao) med apelsinsmak och jordgubbsbitar i. Den belönar jag mig själv med när jag varit riktigt duktig, eller som lördagsgodis. Max 2 rutor i taget dock ;).